Loading...
Close

Diensten

Diensten

Onze diensten

Ons bedrijf verricht verschillende dakdekwerkzaamheden. Bekijk de gedetailleerde beschrijving van onze diensten hieronder. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Nieuwbouw
Als de nieuwbouw nu voor de industriële / particuliere sector is of een aannemersbedrijf, neem gerust contact met ons op en we zullen u voorzien van de juiste informatie en mogelijkheden omtrent de opbouw van uw dak en de richtlijnen die hier aan verbonden zijn. Prijs kwaliteit is ons gezamenlijk beleid.
Reparatie / Renovatie
Als u een aanvraag doet, nemen wij contact met u op voor een inspectie. Deze inspectie wordt met u besproken en toegelicht middels foto’s en rapportage. Aan de hand van de bevindingen stellen wij een offerte op. Wij geven u graag advies wat voor u de juiste en betaalbaarste oplossing is om tot een akkoord te komen.
Onderhoud
Natuurlijk zit er op al onze afgeleverde daken en materialen garantie. Naast deze garantie bieden we ook een onderhoudscontract aan u aan. Dit houdt in dat wij tegen een normaal tarief 1 of 2 keer per jaar uw dak komen inspecteren of schoonmaken. Ook oude bestaande daken komen hier voor in aanmerking.

Vraag vrijblijvend een offerte aan