Loading...
Close

Over ons

Over ons

Transparant Naar De Klant is een dakdekkersbedrijf uit Wierden met een werkgebied in heel Nederland. We zijn een hecht team ZZper’s die goed op elkaar ingewerkt zijn. Dit bewijst zich in de werkwijze en de aanpak van de verschillende projecten die wij samen of elk afzonderlijk doen. Met de vele jaren ervaring waar wij samen voor staan is er niets wat we als dakdekkers nog niet hebben gezien of gelegd.

Hierdoor weten we precies wat er zich op de markt afspeelt en kunnen we altijd kwaliteit leveren. Transparant Naar De Klant staat voor een goede kwaliteit/prijs verhouding. Door onze gerichte inkoop van de dakrollen APP of SBS zijn wij in staat om onze klanten een zeer scherpe offerte aan te bieden. Dit geldt ook voor de kunstofdakbanen of epdm- Membramen. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmaterialen en hierdoor kunnen wij ook lange garanties afgeven op al ons werk.Als professionele dakdekkers zijn wij gespecialiseerd in bitumineuze en kunstof dakbedekkingen.

Om de beste service te bieden, gebruiken wij materialen van professionele kwaliteit. Bitumineuze en kunstof daken treft men dan ook veelvuldig aan op kantoorpanden, bedrijfspanden, garages, woning- en bijbouw, dakkapellen en tuinhuisjes enzovoort. De ontwikkelingen rond bitume en kunstof daken hebben niet stil gestaan. Ook voor hellende daken kunnen zowel bitumen als kunstof een goede keuze zijn. Wij adviseren u hierin graag om tot een juiste keuze te komen. Uiteraard komen we direct als u een lekkage heeft en lossen we de lekkage per direct op indien mogelijk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan